Beal Mortex betonlook

Beal mortex betonlook is een zeer hoogwaardig en waterdicht cementproduct, een harde, gekleurde afwerking geschikt voor wanden en vloeren, badkamers, baden, aanrechtbladen, meubels en andere decoratieve toepassingen, en kan op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht. Beal Mortex Color is een materiaal dat al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is, en dus niet door een coating. Het product hoeft niet meer beschermd te worden tegen water. De wanden worden hooguit beschermd tegen vuilaanslag, shampoo- en zeepresten etc. door middel van een waslaag, zeeplaag of een olie. De vloeren kunnen worden beschermd met o.a. een olie of lak tegen vuil. Na de chemisch uitharding is dit product te vergelijken met een natuursteen en dus ook zeer hard. 

In tegenstelling tot stucwerk op basis van kalk en gips, wordt Beal mortex niet gemengd met water, maar met een speciale vloeistof waardoor het product sterk, flexibel en waterdicht wordt.Gepolijst beton vereenvoudigt je dagelijks leven en maakt de ruimte ruimer. Om de afwerking niet te beschadigen raden we aan om geen bijtende schoonmaakmiddelen (chloor en bleek) te gebruiken. Veeg elke dag het stof van de vloer en reinig het met een vochtige doek of niet bijtende allesreiniger. Dankzij de samenstelling heeft het een schimmelwerende eigenschap en is het vet en zuurbestendig.

Door de unieke samenstelling is het een ideaal en onderhoudsvriendelijk product voor de afwerking van zowel natte als niet natte ruimtes in huis en een prima alternatief voor tegels.